Diari La Veu del País Valencià
El portaveu de Ciutadans a Benidorm es grava conduint i saltant-se un estop

El portaveu del grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Benidorm, Rafael Gasent, ha gravat un vídeo que s’ha fet viral en el qual apareix conduint mentre parla i, fins i tot, se salta un senyal d’estop. El vídeo, al qual ha accedit EFE, el va gravar la setmana passada amb el seu telèfon mòbil amb motiu de l’obertura al trànsit rodat d’un carrer, l’avinguda Bernat de Sarrià, que havia estat tallada tots els dimecres i diumenges des de fa 40 anys amb motiu de la instal·lació d’un mercat ambulant.

Carregant el vídeo…

El regidor, que posteriorment ha demanat disculpes, tractava de posar en valor l’èxit que havia suposat l’obertura d’aquesta via, una gestió de la seua formació després de moltes reclamacions a l’equip de govern, liderat pel PP, però no va caure en el compte que estava cometent diverses infraccions i tot això amb el distintiu de servei oficial de l’ajuntament en el quadre de comandament del vehicle.

El vídeo s’ha fet viral després que fóra el propi regidor qui el difonguera en alguns grups de missatgeria. En la gravació se li escolta dir que es tractava “d’un dia històric” per a Benidorm per poder comptar de nou amb aquest carrer. En aquest vídeo, que dura 31 segons, el regidor de Cs no solament porta el mòbil a la mà sinó que se salta un senyal d’estop i, fins i tot, apareixen diversos policies locals que no intervenen, segurament perquè no veuen la infracció.

Gasent ja ha demanat disculpes públiques per la seua acció a través del seu perfil en la xarxa social Facebook. “És evident que tots ens equivoquem però potser la pitjor part és reconéixer-ho i demanar disculpes. Jo ho faré. Fa uns dies, després d’un important èxit per a tots, l’emoció em va poder i vaig gravar un vídeo des del meu vehicle personal mentre conduïa. Ho sent, em disculpe i assumiré tota la meua responsabilitat. Gràcies”, ha escrit el regidor.

Comparteix

Icona de pantalla completa