Diari La Veu del País Valencià
La jutgessa torna a arxivar la denúncia per malversació i coaccions contra César Sánchez

La titular del Jutjat d’Instrucció 2 de Dénia ha tornat a arxivar la denúncia per presumptes delictes de malversació i coaccions interposada per la Fiscalia contra l’alcalde de Calp i president de la Diputació d’Alacant, el popular César Sánchez.

Així ho han confirmat aquest dijous a Efe fonts properes en una decisió que es produeix després que Sánchez declarara com a investigat davant la magistrada en el marc d’aquest procediment el passat 12 de juliol.

La causa gira entorn a les acusacions abocades en una denúncia presentada davant la Fiscalia per una antiga cap de premsa de l’Ajuntament de Calp, segons la qual Sánchez l’havia obligada a col·laborar en la seua campanya de les eleccions municipals de 2015 com a candidat a la reelecció pel PPCV.

La denúncia va ser traslladada als jutjats el passat any pel Ministeri Públic, que sí que apreciava indicis de delicte en l’actuació del primer edil. No obstant això, el jutjat de Dénia, on va recaure la investigació, la va arxivar i va desestimar el recurs contra eixa decisió que va promoure la Fiscalia.

L’acusació pública va apel·lar aleshores a l’Audiència Provincial i una de les sales penals va ordenar reobrir les diligències el passat mes de juny en considerar prematur el sobreseïment acordat per la instructora.

Després d’interrogar Sánchez com a investigat, la magistrada ha tornat a decretar l’arxiu de les diligències, ja que entén que no existeixen indicis de delicte en l’actuació de l’alcalde de Calp.

Comparteix

Icona de pantalla completa