Diari La Veu del País Valencià
Ximo Puig lamenta que Casado torne a obrir debats del passat

El secretari general del PSPV i president de la Generalitat, Ximo Puig, ha considerat “molt lamentable” que el nou president del PP nacional, Pablo Casado, “vulga tornar a debats del passat que tenen a veure amb els drets de les persones” com l’avortament o l’eutanàsia.

En un comunicat, Puig ha felicitat Pablo Casado per la seua elecció com a president del Partit Popular i “com a nou líder de la dreta espanyola” però li ha demanat que revise alguns “postulats que ha dit en els últims dies”. Al seu parer, “si la seua mirada continua ancorada en el passat, en un Aznar que mai va ser modern, evidentment la seua joventut significarà passat i no modernitat”, ha indicat Ximo Puig durant el seminari d’estiu del govern que celebra el Consell en la localitat de Biar (l’Alt Vinalopó) aquest cap de setmana. Ha expressat que “es pot ser jove i tindre idees tan velles com les de Casado” i li ha demanat, a la vegada, que “revise les seues idees” i “s’alinee amb la convivència”.

Per al president de la Generalitat, no obstant això, l’elecció de Casado “obri una nova oportunitat de diàleg i això és el que hauria de ser, una oportunitat per a dialogar per a millorar la vida de les persones”.”Crec sincerament que necessitem una dreta que siga democràtica”, ha assegurat Ximo Puig, qui, a més, li ha demanat al nou president del PP que “entenga la realitat plural i diversa d’Espanya”

Comparteix

Icona de pantalla completa