RTVV acomiada treballadors amb oposicions aprovades

Compromís dóna suport als treballadors i a la dona d’un càmera acomiadat i que està encadenada en senyal de protesta
15 febrer 2013 01:00h
RedactaVeu / Burjassot
 
El portaveu de Compromís en els Corts Valencianes, Enric Morera, ha registrat una pregunta per exigir explicacions urgents dels criteris pels quals, s’estan acomiadant persones que tenen la seua plaça guanyada mitjançant oposició. Segons Morera, ʺningú ho pot entendre i l’ERO de RTVV ens situa una altra vegada a l’epicentre informatiu de com no s’ha de governar i gestionar, perquè el PP està depurant i deixant sense treball a persones que tenen una oposició aprovada i mantenen a la radiotelevisió a persones col·locades a ditʺ.
 
Morera ha participat aquest matí en la concentració de treballadors i treballadores en actiu i acomiadats de RTVV al centre de produccions de Burjassot, per a mostrar el total suport de la coalició als professionals de l’ens i també a Isabel Benito, la dona d’un càmera amb oposició que ha estat acomiadat i que, en senyal de protesta, roman encadenada a un fanal exterior del centre de produccions.
 
El comité de treballadors ha cedit la paraula a Morera qui ha animat els treballadors a continuar amb les seues protestes i ha assegurat que la legalitat tornarà els llocs de treball a qui se’ls han llevat injustament perquè ʺels qui han d’estar al carrer són altres personesʺ, ha dit Morera.
 
Morera ha reptat el Consell: "a contestar prompte i amb claredat la pregunta formulada i per això, hem registrat la pregunta perquè es formule oralment en comissió i done la cara qui siga, perquè està clar que ni el Consell ni els seus representants a RTVV saben donar la cara i prova d’això és com s’han notificat els acomiadamentsʺ.
 
A la concentració també ha participat Rafa Xambó, representant de Compromís en el Consell d’Administració de RTVV, com ho fa totes les setmanes per donar suport als treballadors i treballadores de l’ens i, aquest migdia, també ha visitat a Isabel Benito l'alcalde de Burjassot, Jordi Sebastià, qui ha oferit tota la seua ajuda i la del col·lectiu local de Compromís Burjassot perquè puga desenvolupar la seua protesta amb total normalitat.


 


Els treballadors de RTVV ocupen l'estudi d'informatius

next