JaC Sueca homenatja Al Tall

Amb una actuació especial, i amb la presència dels homenatjats, Miquel Gil i Pep Gimeno ‘Botifarra’ oferiran el seu espectacle 'NUS'
21 març 2014 01:00h
RedactaVeu / Sueca.

Aquest dissabte 22 de març el col·lectiu de Joves amb Compromís de Sueca retrà homenatge al grup valencià Al Tall al Centre Municipal Bernat i Baldoví.

Amb una actuació especial, i amb la presència dels homenatjats, aquest dissabte Miquel Gil i Pep Gimeno ‘Botifarra’ oferiran el seu espectacle NUS per retre homenatge al grup fundat per Vicent Torrent i Manolo Miralles.  El passat novembre, Al Tall anuncià la seua retirada professional després de dedicar-s'hi 39 anys.

El portaveu de JaC Sueca, Emili Chaqués ha manifestat: "Volem agrair 'l'herència musical' que ens deixa Al Tall després de quatre dècades instruint-nos amb el seu folk valencià. Cançons com El tio Canya, Que vinga la llum o el Cant dels Maulets han esdevingut himnes de la nostra terra que malgrat el pas del temps continuem cantant amb emoció.[...] Gairebé no queden entrades per a l'esdeveniment, esperem que la gent s'ho passe de categoria amb aquest acte".

Joves amb Compromís agraeix la implicació desinteressada de VisualArt, El Baró de la Birra i la Rellotgeria Palop en l'ajuda per la venda i distribució d'entrades per al concert.

next