Diari La Veu del País Valencià
El PSPV celebra les similituds del govern de la Generalitat i el de Sánchez en un acte amb Ábalos

“El moment valencià és una realitat”. Així s’ha expressat el secretari d’Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, en l’acte celebrat aquest diumenge en el Centre Cultural Tívoli de Burjassot en el qual ha participat junt amb el seu homòleg en el PSOE i ministre de Foment, José Luis Ábalos; la secretària general del PSPV-PSOE a la província de València, Mercedes Caballero, i l’alcalde de la localitat, Rafa García. “És un orgull per als valencians i valencianes que ara en el Govern d’Espanya s’estiguen aplicant les mesures que s’han aplicat anteriorment i amb molt bon resultat en la Comunitat per part del Consell de Ximo Puig”, ha assenyalat Muñoz citant exemples com el decret de la sanitat universal o el treball per garantitzar habitatges dignes.

“S’estan caient els estereotips”, ha indicat Muñoz, que ha assegurat que els valencians han passat “de ser assenyalats per tindre un govern corrupte a ser el paradigma de la dignitat, a acollir les persones que fugen de la pobresa i les guerres; a exportar ministres i ministres al Govern d’Espanya, i, sobretot, a exportar les polítiques que estan canviant la vida a la societat valenciana i que ara canviaran la vida de la societat espanyola”. Per això, ha destacat que “és el moment per a dir amb orgull que som valencians i que aquest és el moment valencià”.

En aquest sentit, el secretari d’Organització del PSOE i ministre de Foment, José Luis Ábalos, ha expressat que, quasi 50 dies després de la moció de censura, “s’han fet suficients gestos per a demostrar que un altre govern és possible”. Segons ha explicat Ábalos, el PSOE “és el partit de les majories i ara toca defensar tot allò conquistat de totes les amenaces del PP com l’avortament, l’eutanàsia o les polítiques a favor de la igualtat entre homes i dones”. Així mateix, ha indicat, en referència al discurs que va fer dissabte el nou president del Partit Popular, Pablo Casado, que el “PP està en el seu dret de tornar al fonamentalisme però no crec que siga bo ni per a ells ni per a Espanya”.

Consolidar el canvi

El secretari d’Organització dels socialistes valencians ha advertit que el mes de maig, quan se celebren les eleccions autonòmiques “s’ha de consolidar el canvi” i així, ha animat que, “després d’estiu s’ha d’eixir ja amb el xip de campanya”, perquè “no es pot caure en inèrcies i s’ha de seguir amb la capacitat d’il·lusionar la ciutadania”. “Hui, quan isquem ja d’aquest auditori eixirem amb ganes de guanyar, amb la força que hem fet les coses bé i amb la il·lusió de poder continuar transformant la societat”. “Ara és el moment de la Comunitat, del PSOE i d’uns governs que es preocupen per la ciutadania”, ha conclòs.

D’altra banda, la secretària general del PSPV a la província de València, Mercedes Caballero, ha assegurat que “gràcies al treball durant més de 140 anys a la província de València i en la Comunitat es governa en la majoria d’ajuntaments, en la Diputació de València, en el Consell i ara també el Govern d’Espanya”. L’alcalde de Burjassot, per la seua part, ha animat a “continuar treballant per a millorar la vida dels ciutadans i les ciutadanes, apostant pel municipalisme i per continuar transformant la societat com ho estem fent”.

Comparteix

Icona de pantalla completa