Diari La Veu del País Valencià
Puig justifica que Sánchez es traslladara al FIB amb avió oficial perquè és un mecanisme de seguretat

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha explicat aquest dilluns per què el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, es va traslladar en avió oficial al Festival Internacional de Benicàssim (FIB), un fet que ha sigut molt criticat per alguns partits. “El president es desplaça tal com els mecanismes de seguretat se li plantegen. Estic convençut que el govern espanyol donarà totes les explicacions que es demanen”, ha assegurat.

Així mateix, ha volgut agrair la participació i el suport de Sánchez en el FIB, un festival que per al cap del Consell s’ha convertit “en un emblema” per al País Valencià. Aquestes declaracions les ha realitzat després de mantindre aquest dilluns a Castelló una trobada amb el Col·lectiu d’Empresaris de la Sénia.

Respecte a la reunió que va mantindre amb Sánchez, Puig ha volgut deixar clar que sempre és “agradable” que el president del govern de torn visite el País València. “Ens semblava extraordinàriament positiva, abans amb Rajoy i ara amb Sánchez. Tant de bo vinga més”, ha manifestat Puig.

Així mateix, ha puntualitzat que entre tots dos mandataris “han canviat coses substancials: Rajoy solament venia a actes electorals del seu partit i mai no es va reunir amb el president de la Generalitat en edifici oficial” del govern valencià, mentre que la trobada amb Sánchez es va produir a la seu del Consell a la capital de la Plana, ha recordat.

Comparteix

Icona de pantalla completa