Diari La Veu del País Valencià
El PSPV d’Oriola retirarà aquest dimarts la moció de censura contra el PPCV si Ciutadans no s’hi suma

La portaveu del grup socialista a l’Ajuntament d’Oriola (el Baix Segura), Carolina Gracia, ha anunciat que si aquest dilluns el grup de Ciutadans no dóna suport amb les seues tres signatures a la proposta de moció de censura dipositada en una notaria contra l’alcalde popular, Emilio Bascuñana, aquest dimarts retiraran el document i no es podrà registrar.

Gracia s’ha pronunciat així aquest dilluns sobre la finalització del termini concedit perquè se sumaren els edils de Ciutadans per a aconseguir la majoria absoluta de la Corporació –13 de 25 regidors–, poder registrar la moció i forçar un nou ple d’investidura.

El PSPV i Cambiemos Orihuela van registrar el passat dia 11, amb la signatura dels seus deu edils, la moció després que es coneguera que la Conselleria de Sanitat no ha trobat “ni objecte ni contingut ni res que indique” que Bascuñana, “estiguera treballant entre 2007 i 2014 en la direcció territorial de Sanitat a Alacant”.

Passat el termini, aquest dilluns Gracia ha sentenciat que Bascuñana hauria de ser un alcalde “censurat” i ha lamentat que Ciutadans l’haja “preferit” davant un govern “alternatiu” i “amb propostes realistes per al poc temps que resta de mandat”.

“Lamentem que els interessos personals o electorals, d’un o dels tres regidors de Ciutadans, hagen prevalgut abans que el fet de retornar la dignitat al poble” i ha opinat que “s’equivoquen si creuen que els beneficia electoralment”.

Comparteix

Icona de pantalla completa