Turisme sotmet a votació dels usuaris d'Instagram els colors que defineixen la paleta del territori valencià

La campanya, que acaba el 27 de juliol, ofereix 33 imatges que mostren destinacions i productes representatius de les comarques
/ València
24 juliol 2018 01:00h
Mitjançant imatges evocadores on prima un color primari, es visiten llocs com les Salines de Santa Pola, Aras de los Olmos, l\'Albufera de València, la Serra d\'Espadà i els carrerons del Barri Vell d\'Alacant.

Turisme Comunitat Valenciana ha llançat una campanya a Instagram per a escollir la #PantoneraCV. Des del 16 de juliol fins al 27 de juliol, el perfil @comunitat_valenciana llança cada dia tres propostes –una per demarcació– d'un mateix color. Els usuaris poden votar quant els agrada cadascuna. Per exemple, hi ha el groc arròs a banda, el groc de la ceràmica de Manises o el groc oli; el taronja fogueres, el taronja Albufera o el taronja Nules, i el roig gamba de Dénia, el roig meló d'Alger o el roig llangostí. Els seguidors del compte també poden unir-se a l'acció i proposar altres colors pujant les seues fotos i etiquetant-les amb #PantoneraCV i el color proposat.

Una mostra de la campanya de Turisme Comunitat Valenciana a Instagram. / DIARI LA VEU

Una campanya exclusiva per a Instagram

L'acció engloba destinacions i productes turístics representatius de les comarques d'Alacant, València i Castelló, tant a l'interior com a la costa. En total, durant la campanya es plantejaran 33 imatges que poden definir la paleta de color del territori valencià.

Mitjançant imatges evocadores on prima un color primari, es visiten llocs com les Salines de Santa Pola, el cel estrelat d'Aras de los Olmos, els capvespres ataronjats de l'Albufera de València, el verd frondós de la Serra d'Espadà o el blau immens de Calp, Xàbia o Dénia. També hi ha la tòfona negra del Maestrat i el blanc dels carrerons del Barri Vell d'Alacant.

Aquesta acció innovadora forma part de l'actual estratègia de màrqueting de continguts de Turisme Comunitat Valenciana i es desenvolupa íntegrament en el perfil oficial d'Instagram, on compta amb quasi 37.000 seguidors.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next