À Punt llança una aplicació mòbil per a veure tots els continguts infantils de la cadena

L'eina gratuïta està disponible per als dispositius amb Android i iOS i compta amb control parental
/ València
25 juliol 2018 01:00h
La cadena va llançar a final del juny passat la primera aplicació mòbil generalista que manté una vocació interactiva.

À Punt Mèdia ha llançat aquest dimecres la primera aplicació específica per a xiquets i xiquetes. L'aplicació recull els continguts que els més menuts poden veure també per la televisió i el lloc web. Estan classificats per edats, igual que al web, i inclouen programes en valencià i en anglés.

L'aplicació està disponible per als dispositius amb Android i iOS i és totalment gratuïta. Entre les novetats, aquesta ferramenta d'oci disposa de control parental, de manera que el consum de continguts per part del públic infantil es fa en un entorn segur. La Colla és el paraigua que recull els programes per als més menuts (amb títols com ara Xus, Bit i Roc, Catacric, catacrac, Júlia i Gilbert, Els Bíters, Trip i Troop o Calcetins) i també per al públic infantil (Doraemon, Vicky el Víking, Camp Lakebottom o Futz, per mencionar alguns continguts).

Amb aquest llançament, À Punt avança en la seua vocació d'adaptar tots els continguts als nous hàbits i dispositius. Una adaptació més necessària en el cas dels més xicotets de la casa, ha indicat el mitjà públic en un comunicat. En qualsevol cas, no és el primer pas, han recordat, perquè al final del juny passat À Punt ja va llançar la primera aplicació mòbil generalista que manté una vocació interactiva. L'usuari hi pot trobar tots els continguts de les diferents finestres d'À Punt (programes, informació, programació, emissions en directe, etc). A més, permet territorialitzar les notícies. Es pot descarregar l'aplicació de La Colla en l'App Store i en Google Play.

next