Diari La Veu del País Valencià
Teodoro García Egea serà el nou secretari general del PP i Dolors Montserrat, la portaveu al Congrés

El president del PP, Pablo Casado, ha escollit Teodoro García Egea com a nou secretari general i Dolors Montserrat com a nova portaveu dels populars al Congrés dels Diputats. Casado ha fet aquest anunci a la reunió del Comité Executiu Nacional que els populars celebren aquest dijous a Barcelona.

García Egea (Cieza, 1985) és diputat per Múrcia al Congrés dels Diputats des de 2012 i ha sigut el cap de la campanya de Pablo Casado en les primàries del PP. Abans va ser regidor de Cieza i va ostentar diversos càrrecs al segon esglaó del govern murcià.

El nou líder dels populars ha presentat la seua proposta de l’executiva tot assegurant que s’ha aconseguit que “la integració siga real”, atés que s’han incorporat “fins a deu persones” de la llista de Soraya Sáenz de Santamaría, que no ha assistit a la reunió.

El nou vicesecretari d’Organització serà Javier Maroto, Andrea Levy es mantindrà al capdavant d’Estudis i Programes i Ignacio Cosidó serà el nou portaveu al Senat. La vicesecretària de Política Autonòmica i Local serà ocupada per Vicente Tirado; la de Comunicació, per Marta González; la Sectorial, per Isabel García Tejerina, i la de Política Social, per Cuca Gamarra.

Comparteix

Icona de pantalla completa