Diari La Veu del País Valencià
Pablo Casado rescata Vicente Betoret per a la direcció espanyola del PP

Vicente Betoret estarà entre la cinquantena de membres que compondran el Comité Executiu del PP proposat aquest dijous a Barcelona pel nou president, Pablo Casado. L’exalcalde de Vilamarxant i actual diputat a les Corts tona a un càrrec orgànic d’importància un any després que Isabel Bonig va evitar la seua reelecció com a president provincial de València (PPVAL) amb la presentació de la candidata alternativa, Mari Carmen Contelles.

La renovació orgànica del PPVAL mai no es va produir perquè des de Madrid es volia evitar un congrés amb el partit dividit. Les diferents gestions per a integrar les dues candidatures hi van fracassar i, finalment, es va imposar una gestora encapçalada pel diputat al Congrés Rubén Moreno, nomenat el passat gener secretari d’Estat de Relacions amb les Corts per Soraya Sáenz de Santamaría.

Els altres representants valencians a la direcció del PP seran també líders provincials, com ara el president de la Diputació d’Alacant, César Sánchez, i el president del PP de Castelló, Miguel Barrachina. En concret, César Sánchez serà el secretari de Transparència; Vicente Betoret serà el secretari Política Provincial i Miguel Barrachina serà el secretari de Revolució Digital.

Pablo Casado ha refermat Esteban González Pons en el càrrec de portaveu al Parlament Europeu i, per tant, li ha atorgat un lloc automàtic al Comité Executiu del partit.

Comparteix

Icona de pantalla completa