Diari La Veu del País Valencià
David Albelda debuta com a comentarista d’À Punt amb l’amistós entre el València CF i el PSV Eindhoven

À Punt retransmetrà aquest estiu en directe els principals partits de la pretemporada del València CF. El primer d’aquestos partits serà l’amistós que enfronta aquest dissabte, a partir de les 19.00 hores, l’equip valencià amb el PSV Eindhoven.

Aquest primer partit tindrà lloc al Philips Stadion de la ciutat holandesa. L’amistós serà comentat per Fermín Rodríguez, periodista d’À Punt i també per l’exfutbolista del València CF, David Albelda. Es podrà seguir en directe a través de la televisió i també del web.

Els espectadors i internautes d’À Punt també podran seguir en directe el pròxim dimecres 1 d’agost el partit Leicester-València CF a partir de les 20.45 hores. A més, el dissabte 4 d’agost, a partir de les 16.00 hores, l’espai públic de comunicació valencià emetrà el partit entre l’Everton i el València CF.

El quart enfrontament previst per a aquest estiu és el trofeu Taronja, que enguany enfrontarà el València i el Bayer Leverkusen al camp de Mestalla a partir de les 21.30 hores. Els quatre partits enfronten el València CF amb equips de primer nivell. Serà un inici potent per a una temporada molt especial per al conjunt valencianista, atés que torna a competir a la Champions League i celebra el seu centenari.

Comparteix

Icona de pantalla completa