Bonig presenta les eleccions valencianes com a "trampolí" perquè Casado arribe a la Moncloa

La presidenta del PPCV es reivindica com el "mur de contenció" contra el PSPV i Compromís, "que sempre han preferit ser catalans de segona que valencians de primera"
/ València
28 juliol 2018 01:00h
La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, en el sopar d\'estiu de Gandia celebrat aquest divendres amb militants i càrrecs dels partit.

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, va animar aquest divendres, durant el sopar tradicional d'estiu a Gandia, els càrrecs i militants del partit a "seguir treballant i defendre la Comunitat Valenciana per a guanyar en 2019 les autonòmiques i municipals" i que aquesta victòria siga el "trampolí" perquè Pablo Casado aconseguisca el govern espanyol. 

La presidenta de PPCV va agrair als militants de la formació conservadora "per estar sempre al peu del canó, principalment en els moments difícils", i va destacar la importància del procés de primàries dut a terme al PP. "Hem sigut i som un gran partit", va indicar la líder dels populars valencians. 

Així, la màxima dirigent del PP valencià va titllar el procés de primàries com un "moment històric per al partit", que ha permés a la gent votar lliurement. "Estem orgullosos del projecte polític que representem, que és el millor sens dubte i el que ha transformat Espanya sempre que ha governat ", va destacar.   

Per a Bonig, "l'únic objectiu que tenia l'esquerra era fer fora el PP de les institucions" malgrat que és el "partit més votat" de tot Espanya. La diputada popular va advertir que l'esquerra únicament enfronta els valencians amb assumptes com l'educació. 

Així, ha assenyalat que al País Valencià "hi ha un problema amb Bloc-Compromís i el PSPV, que sempre han preferit ser catalans de segona que valencians de primera. I, davant d'això, el mur de contenció és el PP. L'esquerra vol controlar l'educació coartant la llibertat per a triar centre i llengua." 

next