Diari La Veu del País Valencià
Detingut a València un home per insultar i controlar per telèfon la seua exdona

Agents de la Policia Nacional han detingut a València un home de 41 anys com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar després que agredira verbalment la seua exdona en telefonades a qualsevol hora del dia. A més, li enviava whatsapps “per a controlar-la”.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els agents que una dona rebia insults i vexacions del seu exmartit per telèfon, ha indicat la Policia Nacional en un comunicat.

Els policies van descobrir l’home que li telefonava contínuament per a saber on estava i amb qui, de manera que arribava a realitzar-li entre 10 i 20 telefonades al dia que duraven entre 15 minuts a qualsevol hora del dia i de la nit. En aquestes telefonades, segons la versió de la víctima, el seu exmarit “li deia que és una mala mare” i que “li arruïnaria la vida”.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents van acudir al domicili del sospitós, que va ser localitzat prop de la zona i, finalment, va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar. El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Comparteix

Icona de pantalla completa