Diari La Veu del País Valencià
Puig: ‘M’agradaria saber en quins termes s’ha produït l’acord per a la renúncia de Martínez’
RedactaVeu / València

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha assegurat hui després de conèixer-se l’anunci que Milagrosa Martínez abandonarà el seu escó en Corts, que “m’agradaria saber quin ha sigut el negoci i en quins termes s’ha produït l’acord per a la renúncia de Milagrosa Martínez al seu escó, on fa temps que ja no hauria d’estar”. De la mateixa manera, ha assenyalat que “també hauria de deixar l’alcaldia de Novelda”, al mateix temps que s’ha preguntat si és que “els ciutadans de Novelda mereixen menys que la resta de valencians”.

A més, Puig ha posat l’accent que “les línies de Fabra van donant voltes depenent a qui li toca, quina institució ocupa i quin siga el moment polític” i ha apuntat que “hui es pren aquesta decisió ací, però al mateix temps a Alacant el PP té a Mónica Lorente, que abandona provisionalment una gestió, però segueix sent diputada i, per tant, cobrant de la Diputació d’Alacant”. Per aquest motiu, ha subratllat que “la vara de mesurar de Fabra se centra a utilitzar la corrupció per a les seues pròpies desavinences internes i les lluites del mateix PP”.

Per al líder dels socialistes valencians “aquesta situació és insostenible”, mentre ha recordat que en pocs dies començarà el judici contra les dues exconselleres, Martínez i Such, “mentre seguim pendents de què passarà amb la sentència del cas Blasco, i amb el judici pel finançament irregular del PP”. Per açò, ha assegurat que “cada dia que passa tenim més coneixement que estaven tots immersos en aquest tipus d’assumptes” i ha recordat que “el mateix Fabra va participar directament quan era alcalde de Castelló en contractacions amb la trama Gürtel”.

Davant aquesta situació, Puig s’ha preguntat “com és possible que, immersos en aquest clima, abordem tots els reptes que té el País Valencià per davant en aquests moments”, mentre s’ha referit a qüestions com el canvi de finançament autonòmic, noves polítiques d’acords socials per a eixir de la crisi o per a crear ocupació. Per açò, ha insistit que “és massa evident que el PP està posant per davant els seus interessos partidistes i particulars enfront dels interessos generals de la comunitat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa