Diari La Veu del País Valencià
Mercadona comença l’ampliació del seu bloc logístic de Sant Isidre

Mercadona ha començat els treballs per a l’ampliació del seu bloc logístic en el municipi de Sant Isidre (el Baix Segura) amb la construcció d’una nova nau que ocuparà 53.000 metres quadrats sobre una parcel·la de més de 83.000 metres quadrats de superfície situada entre els carrers Espanya i Portugal del polígon industrial La Granadina, enfront de l’actual nau de congelat, línia de pa i refrigerats que forma part del bloc logístic de la companyia. En la seua construcció estan treballant més de 17 empreses locals, la major part d’elles pimes de la demarcació d’Alacant, la qual cosa suposa un impuls en la reactivació econòmica de la zona durant el transcurs de les obres.

La construcció de la nova nau s’abordarà en dues fases. Una primera, que té prevista la seua finalització a l’estiu de 2019, en la qual es projecta situar el magatzem del peix i una segona fase, que acabarà i es posarà en marxa en 2021, on se situaran els productes peribles i refrigerats.

L’àrea de frescos comptarà amb un sistema automatitzat PPG, un sistema innovador de magatzematge i preparació de palets de carn, fruita i verdura. Amb aquest sistema s’elimina la manipulació i els sobreesforços per part dels treballadors en tot el procés, des de la recepció de mercaderies fins a la formació dels palets que seran expedits a les botigues. A més, garanteix la correcta manipulació dels productes, cosa que assegura la qualitat d’aquests. Aquesta eficiència en els processos és clau per a complir l’objectiu de la companyia de garantir la màxima qualitat i frescor dels productes als clients.

Aquesta nova nau vindrà a sumar-se al conjunt del bloc logístic que opera des de l’any 2002 en el polígon industrial La Granadina a Sant Isidre. El bloc logístic disposa d’una plantilla de 640 persones i subministra actualment 171 supermercats de la demarcació d’Alacant, Albacete i Múrcia per la qual cosa podrà incrementar la seua capacitat de forma paral·lela al creixement constant de la companyia.

Comparteix

Icona de pantalla completa