Diari La Veu del País Valencià
El rebuig social frena la implantació de l’assignatura de Religió Islàmica a Altura

La pressió social contra la introducció de l’assignatura de Religió Islàmica al col·legi públic Virgen de Gracia d’Altura (l’Alt Palància) ha tingut un efecte fulminant. “Després d’una conversa ahir amb el president de la Generalitat i hui amb el secretari autonòmic d’Educació, Miquel Soler, per part de l’alcalde d’Altura, estem en condicions d’anunciar, que Altura, no serà experiència pilot en la implantació de Religió Islàmica al col·legi públic”, ha anunciat l’agrupació socialista de la localitat en la seua plana de Facebook.

L’anunci s’ha fet hores abans de la concentració convocada a la plaça Major amb el lema ‘L’educació dels nostres xiquets no s’imposa’, amb el suport del PPCV de la localitat. El PSPV d’Altura s’ha felicitat per la decisió de la Conselleria d’Educació i ha culpat de la polèmica els qui “en els últims dies s’han dedicat a escalfar el carrer” enfront dels socialistes que, segons afirmen, porten “més d’un mes gestionant de manera prudent l’assumpte”.

El PSPV alturà es congratula que la regidora d’Educació, Cristina Lozano” i l’alcalde, Miguel López, així com tota l’Agrupació d’Altura, “han estat a l’altura una vegada més de les circumstàncies, aguantant insults i tot tipus d’improperis i arguments racistes, sense alçar la veu”.

Tot i la satisfacció per l’eliminació de l’assignatura del currículum del proper curs el PSPV d’Altura declara que representa “un poble amic de tots els qui decideixen formar part de la” seua “història conjunta”.

“Ara és quan comencem a mobilitzar-nos per una educació pública i de qualitat, on no tinguen cabuda cap de les religions i contra el racisme i l’odi i evitant augmentar la crispació social que el PP alturà ha encoratjat en tot moment”, continua el comunicat abans d’acomiadar-se amb una crida a “la lluita per la igualtat, la solidaritat i la justícia social”.

Comparteix

Icona de pantalla completa