Compromís proposa el doctor Ramon Rosselló com a membre del CVC

“Hem optat per una persona que no és de Compromís, sinó una persona que té una gran trajectòria cultural i que, per tant, pot fer una gran tasca al si del CVC”
21 març 2014 01:00h
RedactaVeu / València.

Compromís ha proposat aquest matí el professor Ramon X. Rosselló i Ivars (Benissa, 1969) com a candidat per a formar part del Consell Valencià de Cultura. La coalició ha triat el candidat pel mètode d’insaculació entre dos aspirants, els quals han estat seleccionats després que la sectorial de Cultura de Compromís haja consultat entitats i associacions representants de la cultura i de la indústria cultural valenciana sobre quines persones serien les idònies per a eixe càrrec.

Segons ha matisat el diputat responsable en matèria cultural de la coalició, Josep Maria Pañella, “el procés que hem fet ha estat per a triar un representant amb un bon currículum i solvència professional que servisca per a representar no a una formació política, sinó per a representar i defensar els sectors culturals valencians i la seua indústria. Hem optat per una persona que no és de Compromís, sinó una persona que té una gran trajectòria cultural i que, per tant, pot fer una gran tasca al si del CVC”.

Pañella també ha recordat que el mètode d’elecció del seu candidat, “ha estat per coherència, seguint les nostres esmenes a la modificació de la llei del CVC, en les quals nosaltres proposàvem la representació dels diversos sectors professionals del món de la cultura. Per això, nosaltres hem acceptat la proposta d’aquests”.

Després de la seua elecció, Rosselló ha estat rebut a les dependències del grup parlamentari a Les Corts pels portaveus de la formació, Enric Morera i Mònica Oltra i també pel diputat Josep Maria Pañella.

next