Diari La Veu del País Valencià
Cullera es prepara per a rebre els 300.000 assistents del Medusa Festival

El municipi de Cullera (la Ribera Baixa) es prepara per a rebre dimecres que ve, dia 8 d’agost, els 300.000 assistents que està previst que assistisquen al Medusa Festival, que comptarà, com a caps de cartell, amb les actuacions de David Guetta i Carl Cox.

Medusa, que se celebra a la vora del Mediterrani i de la desembocadura el riu Xúquer, ja ha iniciat els seus preparatius amb la instal·lació de diversos macroescenaris de grans dimensions, on destaca especialment el principal denominat per a l’ocasió “Invaders”, informa l’organització en un comunicat.

En aquest escenari sonaran els “hits Mainstream” i al costat d’ell, un altre de similars dimensions, anomenat “Resonance”, dedicat a la música techno i altres dos espais per als amants de la música “remember” i un Beach Club que s’estrena en aquesta edició.

L’organització es mostra optimista amb les dades d’impacte econòmic d’aquesta edició davant l’augment d’assistents i que l’any passat va aconseguir els 22 milions d’euros i va generar una ocupació directa de més de 1.000 persones i d’altres de forma indirecta amb proveïdors i subcontractes.

“Fa mesos que ja no queden places hoteleres a la ciutat i als voltants, el ple és absolut i el sentiment a la ciutat és enorme davant l’esperat impacte econòmic per als establiments que es veuen replets de turistes festivalers”, ha afirmat el portaveu de l’organització del festival, Andreu Piqueras.

Comparteix

Icona de pantalla completa