Cullera es prepara per a rebre els 300.000 assistents del Medusa Festival

L'impacte econòmic de la passada edició va ascendir als 22 milions d'euros i una ocupació de 1.000 persones
/ València
5 agost 2018 01:00h
Aquesta edició comptarà amb dos escenaris, dos espais de música remember i una nova Beach Club.

El municipi de Cullera (la Ribera Baixa) es prepara per a rebre dimecres que ve, dia 8 d'agost, els 300.000 assistents que està previst que assistisquen al Medusa Festival, que comptarà, com a caps de cartell, amb les actuacions de David Guetta i Carl Cox.

Medusa, que se celebra a la vora del Mediterrani i de la desembocadura el riu Xúquer, ja ha iniciat els seus preparatius amb la instal·lació de diversos macroescenaris de grans dimensions, on destaca especialment el principal denominat per a l'ocasió "Invaders", informa l'organització en un comunicat.

En aquest escenari sonaran els "hits Mainstream" i al costat d'ell, un altre de similars dimensions, anomenat “Resonance”, dedicat a la música techno i altres dos espais per als amants de la música "remember" i un Beach Club que s'estrena en aquesta edició.

L'organització es mostra optimista amb les dades d'impacte econòmic d'aquesta edició davant l'augment d'assistents i que l'any passat va aconseguir els 22 milions d'euros i va generar una ocupació directa de més de 1.000 persones i d'altres de forma indirecta amb proveïdors i subcontractes.

"Fa mesos que ja no queden places hoteleres a la ciutat i als voltants, el ple és absolut i el sentiment a la ciutat és enorme davant l'esperat impacte econòmic per als establiments que es veuen replets de turistes festivalers", ha afirmat el portaveu de l'organització del festival, Andreu Piqueras.

next