Diari La Veu del País Valencià
El País Valencià segueix en avís per calor amb màximes que poden arribar als 38 graus

El País Valencià seguirà aquest dilluns en avís groc per calor, excepte al litoral de la demarcació de Castelló i l’interior nord de la demarcació d’Alacant, ja que es preveuen temperatures màximes de 38° i nits amb mínimes que no baixaran dels 25 graus en una jornada en la qual poden registrar-se ruixats i tempestes a la vesprada, segons la predicció de l’Aemet.

D’aquesta manera, les temperatures mínimes es mantindran amb pocs canvis i les màximes aniran en descens als litorals de la demarcació de Castelló i de València. Així, a les demarcacions d’Alacant i Castelló el termòmetre oscil·larà entre els 34 i els 25 graus, mentre que a la de València estarà entre els 33 i els 25 graus.

Així, el cel estarà poc nuvolós o ras augmentant a intervals nuvolosos per evolució diürna a l’interior. A l’interior de la demarcació de Castelló hi ha probabilitat de ruixats i tempestes a la vesprada i no es descarten de manera més dispersa a l’interior de les de València i d’Alacant, on poden ser localment fortes. Per la seua part, el vent bufarà variable fluix tendint a la vesprada a est i sud-est.

Comparteix

Icona de pantalla completa