Diari La Veu del País Valencià
L’Arenal Sound tanca la novena edició amb més de 300.000 espectadors

La novena edició del festival Arenal Sound de Borriana (Plana Baixa) va arribar a la seua fi aquest diumenge després de sis dies de concerts que han reunit a les platges de la ciutat més de 300.000 espectadors per a veure artistes com James Blunt, Azealia Banks, Jess Glyne, Rozalén o Bad Bunny.

Des de l’organització han considerat que aquesta edició ha sigut “un èxit” que “ha generat un impacte de més de 40 milions d’euros a la localitat de Borriana i a la província [de Castelló], amb més de 4.500 llocs de treball directes i indirectes”.

Així, els ‘sounders’ tornen a les seues cases després de sis jornades de música i diversió. Dimarts i dimecres el protagonisme el va tindre la piscina. Amb la música electrònica de fons, els assistents van estar en remull entre la platja i el pool stage per a combatre la calor i gaudint de les noves zones musicals i de les zones de descans.

Ja dijous van començar els concerts amb col·laboracions “molt especials” entre El Kanka i Rozalén, els britànics The Vamps i els DJs número 2 del món Dimitri Vegas & Like Mike, entre altres.

Divendres va arribar el torn per als ritmes de Crystal Fighters o l’elegància de Jess Glyne, que “es va posar a la butxaca el públic amb tots els seus hits“. James Blunt va ser sens dubte el gran triomfador en la jornada de dissabte, ja que va aconseguir “un èxit d’assistència aclaparador, encara que la rapera Azealia Banks tampoc noes va quedar arrere descarregant tota la seua artilleria junt amb el seu cos de ball”.

Diumenge estava reservat per a “acabar amb magnificència” amb l’esperat concert de Bad Bunny i el retorn del DJ Steve Aoki, en la seua tercera visita a Borriana, on va desplegar “tota la seua energia sobre l’escenari que va finalitzar amb una gran festa de focs artificials”, han explicat els organitzadors.

L’any vinent tindrà lloc el desé aniversari d’Arenal Sound i els abonaments eixiran a la venda el diumenge 21 d’octubre a les 12.00 hores.

Comparteix

Icona de pantalla completa