Diari La Veu del País Valencià
Tot futbol i Tot esport: À Punt estrena magazins esportius amb David Albelda i Natxo Rodilla com a presentadors

À Punt vol fer una cobertura “integral” de l’esport valencià que arribe més enllà del futbol d’alta competició. Tot i això, el tiró de l’esport rei i la possibilitat d’emetre alguns partits en directe i amplis resums dels equips de primera i segona divisió ha fet que l’estrena dels magazins esportius de la cadena pública estiga protagonitzada pel futbol.

Aquest dissabte, de fet, s’emetrà per primera vegada Tot futbol, en format especial. Serà a partir de les 20.15 hores amb una prèvia del Trofeu Taronja que enfronta a Mestalla el València Cf amb el Bayer Leverkusen alemany. L’espai inclourà la transmissió de l’encontre i les reaccions del postpartit.

Carregant el vídeo…

El programa, presentat pels periodistes Maria Josep Berbegall i i Vicent Sempere i per l’exjugador David Albelda disposarà de col·laboradors com ara l’entrenador Josep Lluís Oltra i l’exporter Andreu Palop. Les transmissions regulars es realitzaran cada diumenge, amb un resum de la jornada de lliga i amb un seguiment de la segona divisió, la segona divisió B i el futbol femení.

À Punt disposa d’abundant material audiovisual per a elaborar resums molt amplis gràcies a l’acord amb l’empresa València Imagina del grup Mediapro, propietari dels drets de les principals competicions.

Els altres esports

Maria Josep Berbegall també presentarà cada dimecres l’espai Tot esport amb l’exjugador de bàsquet Natxo Rodilla. Tindran l’ajuda d’experts en disciplines com ara l’atletisme (Carlos Domingo) i l’esport adaptat (Leyre Ortí)

La directora d’À Punt, Empar Marco, ha presentat aquest divendres els magazins en una roda de premsa al Centre de Producció de Programes de Burjassot acompanyada pels equips professionals que els portaran a terme.

La voluntat d’atendre tots els esports tant en les variants masculines com en les femenines es materialitzarà principalment en el programa Tot esport, a banda de la secció concreta dels informatius del migdia i la nit. Tot i això, les emissions de dimecres també tindran un espai per al futbol, amb l’anàlisi de la jornada de Champions League, una competició a què ha tornat enguany el València CF.

Comparteix

Icona de pantalla completa