El Circuit Bancaixa conclou aquest diumenge al trinquet de Montcada

Els equips representatius de Sueca i Alcàsser completaran demà la tercera i definitiva partida de la final
22 març 2014 01:00h
RedactaVeu / València
 
El trio d'Alcàsser va aconseguir la primera victòria de la sèrie al millor de tres el passat dia 9 al trinquet Pelayo pel tempteig de 60 a 40. La confrontació va estar dominada en tot moment per Fageca, Javi i Monrabal, que van ser molt superiors als seus rivals.
 
León, Santi i Tomás II van igualar l’eliminatòria diumenge passat al trinquet de la Ciutat de la Pilota, en el seu cas després d’imposar-se per 60 a 35. En aquesta partida, la formació de Sueca va oferir el nivell de la fase de rondes i va ser justa vencedora.
 
Per a la tercera partida s’espera que la premissa siga la igualtat i l’equilibri. Perquè els dos equips arriben a la cita en plenitud de forma i perquè ambdós han manifestat tenir clar com s’ha d’afrontar l’assalt definitiu al títol. En teoria, les dues formacions optaran per carregar constantment per a tenir la iniciativa en el joc i basaran la seua tàctica en la recerca de pilotes llargues perquè els rivals no puguen rematar amb facilitat.
 
Els sis protagonistes de la final aspiren a aconseguir el seu primer títol en la lliga professional. León i Javi afronten la seua tercera final, per a Fageca i Santi és la segona mentre que Tomás II i Monrabal s’han estrenat com a finalistes.
 
Tenint en compte que els pronòstics no assenyalen un favorit clar, la previsió és que el recinte de Montcada torne a registrar una massiva afluència de públic. La taquilla del trinquet obrirà a les 9.30 hores.
 


 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next