Diari La Veu del País Valencià
El PPCV assegura que el Consell els critica per a tapar les seues vergonyes

La subsecretària general del PPCV, Elena Bastidas, va assenyalar ahir, 11 d’agost, que “el projecte del Consell del president Ximo Puig i la vicepresidenta Mónica Oltra està esgotat i només els queda la resistència i l’aparença, l’atac al PP per a tapar les seues vergonyes davant la seua falta de gestió” per la qual cosa va criticar que la seua “autocomplaença”, “allunyada de la realitat”, “perjudica els valencians”.

La dirigent popular es va referir així, mitjançant un comunicat, a unes declaracions d’Oltra en què va afirmar que el Botànic és un bon govern per als valencians i que no hi ha estridències internes. “Confon desig amb realitat. Els del Botànic s’han tancat en la seua bambolla i, a força de repetir enganys i mentides, s’ho han cregut i xipollegen en una autocomplaença aliena la immensa majoria dels ciutadans que pateixen la seua ineficàcia, falta de treball i sectarisme”, ha asseverat.

Bastidas va explicar que “Oltra ha perdut la humilitat i ha passat de rescatar persones a rescatar-se a ella i als seus, una cosa molt pròpia de l’esquerra”. “Oltra ha oblidat les penúries de la gent i ara trepitja moqueta i cotxe oficial, allunyada de la realitat dels ciutadans que tenen serioses dificultats per a arribar a final de mes”, ha afirmat.

Comparteix

Icona de pantalla completa