Mor el periodista Ismael López Belda

El també escriptor ha treballat i col·laborat en diversos mitjans, alguns en valencià
/ València
12 agost 2018 01:00h
La seua pèrdua ha sigut molt sentida entre els professionals del periodisme i entre les diverses associacions valencianistes.

El periodista i escriptor Ismael López Belda ha mort la matinada de diumenge a sa casa de Sant Vicent del Raspeig (l'Alacantí). Veterà en la professió, ha treballat en diversos mitjans de comunicació i era també militant del Bloc. 

En els darrers anys ha col·laborat al diari El Mundo Comunitat Valenciana, on va començar a treballar com a redactor d'informació local des de la fundació de la delegació del mitjà a Alacant. També ha treballat al diari Información, al 20 Minutos i al Periódico de Alicante. També ha col·laborat amb la revista El Temps, i era parella de Lliris Picó, columnista de Diari La Veu. 

La seua pèrdua ha sigut molt sentida entre els professionals del periodisme i entre les diverses associacions valencianistes, que han enviat el seu condol a la família i als amics mitjançant les xarxes socials. Segons ha informat Acció Cultural al seu compte de Twitter, el comiat del periodista es farà demà, dilluns 13 d'agost, al tanatori de Sant Vicent del Raspeig. 

next