Diari La Veu del País Valencià
El Medusa més multitudinari deixa un impacte de 25 milions d’euros a Cullera

Un any més, el festival que se celebra a Cullera, el Medusa Sunbeach ha tancat les portes amb bones notícies. Aquesta edició no sols ha sigut les més multitudinària sinó també la més beneficiosa per a l’economia local del municipi de la Ribera Baixa, atés que l’impacte econòmic ha sigut superior als 25 milions d’euros, segons ha assenyalat l’Ajuntament en un comunicat.

Sobre aquest tema ha destacat que la repercussió va més enllà dels sis dies que dura l’acampada i els concerts. Així, l’organització ha xifrat en més de 300.000 els assistents a la cinquena edició i es xifra en 1.500 les ocupacions directes i indirectes generades.

D’altra banda, l’ocupació turística en el municipi ha aconseguit el cent per cent durant aquestos dies, en gran part per la massiva afluència dels coneguts popularment com meduseros. De fet, moltes d’aquestes reserves s’havien efectuat des de feia mesos i l’allotjament en la capital turística de la Ribera (malgrat les 10.000 places extra habilitades en el càmping del festival) han sigut “insuficients” per a cobrir tota la demanda. A més, la logística del propi festival ha suposat “un revulsiu” per a moltes empreses de Cullera i voltants, han assenyalat.

Sobre aquest tema, l’alcalde de la ciutat, Jordi Mayor, ha assenyalat que les xifres del Medusa demostren que el festival s’ha convertit en “un element més que contribueix a impulsar la nostra economia, no solament als sectors que van lligats al turisme, sinó també a moltes altres empreses que treballen perquè aquest gegantesc muntatge puga ser realitat”.

Major ha assenyalat que comprén “les molèsties col·laterals” que genera un esdeveniment d’aquesta magnitud i en aquest sentit ha recalcat “els esforços i avanços dels últims anys per a “reduir-les”.

Comparteix

Icona de pantalla completa