Diari La Veu del País Valencià
La pluja inunda l’estadi del CD Castelló

Una forta tempesta que en la matinada d’aquest dijous ha afectat el litoral de la demarcació de Castelló ha provocat la inundació de zones de l’estadi Castàlia, entre elles els accessos al terreny de joc, els vestuaris i la sala de premsa.

Segons l’observatori meteorològic de Castelló, s’han acumulat 55 litres per metre quadrat com a conseqüència d’una tempesta que s’ha prolongat tres hores i que ha generat el tall de carrers o túnels a la ciutat així com el rescat de persones atrapades als seus vehicles.

Pel que fa a l’estadi, l’accés al terreny de joc estava “inundat amb més d’un metre d’aigua”, segons ha donat a conéixer el club a les xarxes socials. Els accessos des de l’exterior als vestuaris i la sala de premsa s’han vist afectats per les intenses precipitacions amb l’entrada d’aigua en aquestes dependències.

Aquestos problemes generats per les precipitacions se sumen a les deficiències que presenta Castàlia i que en cada partit denuncien l’afició i el club.

El Castelló CF utilitza el recinte, de titularitat municipal, en carència, ja que no existeix conveni de cessió i, fins que no es plasme aquest document, no es podran dur a terme les millores. Tot i això, el consistori va anunciar per a aquest estiu diverses intervencions que encara no s’han produït.

Castàlia, amb capacitat per a 15.200 espectadors, acollirà els partits de l’equip que jugarà aquesta campanya en Segona Divisió B amb una venda d’entrades que superaran els 12.000 espectadors, que és la xifra d’abonats amb la qual compta en l’actualitat el club de futbol. Precisament aquest estadi acollirà el debut de lliga del Castelló en Segona Divisió B davant l’Atlètic Balears aquest dissabte.

El president del CD Castellón, Vicente Montesinos, ha explicat que cap altre edifici municipal ha patit els danys que ha sofrit el camp de futbol. “L’estadi està en una situació crítica per als més de 12.000 castellonencs que acudeixen cada diumenge a gaudir del futbol”, ha indicat Montesinos, qui alhora s’ha lamentat que Castàlia “és una instal·lació que ara mateixa no és d’aquest segle, sinó més aviat del segle XX”.

Comparteix

Icona de pantalla completa