Diari La Veu del País Valencià
L’equip d’Alcàsser guanya el Circuit Bancaixa
RedactaVeu / Montcada

La Ciutat de la Pilota de Montcada ha sigut l’escenari de la tercera i definitiva partida de la XXIII edició del Circuit Bancaixa de pilota valenciana. El públic assistent ha pogut gaudir d’un dels moments més importants de la temporada i que no ha decebut ningú. Finalment, el triomf se l’ha endut l’equip representatiu d’Alcàsser format per Fageca, Javi i Monrabal per 60-50 davant un combatiu equip de Sueca format per León, Santi i Tomàs II.

La partida ha començat amb l’equip blau (Alcàsser) dominant amb dos jocs consecutius que feien pensar que tot aniria bastant ràpid. Javi dominava amb la seua potència i amenaçava contínuament el combatiu equip roig (Sueca), amb quinzes magnífics propis dels millors representants d’aquest esport al País Valencià. L’equip roig semblava haver eixit una mica nerviós amb errades que feien que l’equip blau manara en el marcador.

Tanmateix, la reacció de l’equip roig no s’ha fet esperar i sostinguts per la qualitat i experiència de León han aconseguit donar la volta al marcador, i fins i tot s’han posat per davant en una part intermèdia de la partida que ha destacat per la seua qualitat. La igualtat ha sigut una constant al llarg d’aquesta part de l’enfrontament, amb alternatives en el marcador i quinzes de gran bellesa que han fet alçar el públic assistent de les seues localitats.

La partida s’havia de resoldre per xicotets detalls i arribats al 50-50 i val per als rojos, l’equip de Sueca no ha sabut aprofitat l’avantatge al rest i han vist com els blaus aconseguien donar la volta al marcador per posar el 60-50 final amb què s’ha resolt la partida.

En definitiva, una gran festa de l’esport valencià per excel·lència que no ha decebut en cap moment els qui hi han pogut assistir.

Comparteix

Icona de pantalla completa