Diari La Veu del País Valencià
La Generalitat ratifica el preacord de l’ERO extintiu de RTVV
RedactaVeu / València

La direcció havia anunciat que no es ratificaria el preacord davant la “falta d’unanimitat” dels sindicats, després que un dels sis que compten amb representació, CGT, anunciara el seu vot en contra del document.

D’aquesta forma, al llarg el diumenge s’ha mantingut la incertesa sobre l’ERO. Al matí, empresa i sindicats han tornat a reunir-se a les 11.40 hores, encara que poc després s’ha decretat un recés fins a les 16.00 hores. Finalment, abans d’expirar el termini, la direcció de RTVV ha confirmat que sí es produirà la ratificació. Fonts sindicals han informat en xarxes socials que a les 22.30 hores ha començat una reunió entre les parts.

En l’assemblea celebrada el dissabte per a abordar el preacord, el 70 per cent dels 1.050 empleats de la casa que van votar van recolzar el document, que contempla, entre altres qüestions, indemnitzacions de 35 dies per any treballat amb un límit de 30 mensualitats per a tots els treballadors, així com prestacions lineals per a la plantilla d’entre 5.000 euros i 8.000 euros, i 3.000 més per als treballadors de la franja compresa entre els 45 i els 55 anys.

No obstant açò, CGT va anunciar en aquesta trobada que no votaria a favor de l’acord i que no se sentia compromesa pel resultat final de l’assemblea. Aquest sindicat té dos representants en el comitè d’empresa, compost per un total de 23 persones.

Comparteix

Icona de pantalla completa