Detinguda a Alacant una dona acabada de casar per la mort del seu marit

La presumpta homicida i la víctima s'havien casat feia 15 dies
/ Alacant
21 agost 2018 01:00h
El crim va ocórrer sobre les 22 hores d\'aquest dilluns en un aparcament del barri de l\'Albufereta, a la costa nord de la ciutat d\'Alacant.

Una dona acabada de casar i un home, tots dos espanyols de 45 i 58 anys, respectivament, han sigut detinguts per, presumptament, matar per diverses incisions amb un objecte punxant el marit d'ella en un aparcament a l'aire lliure d'Alacant.

Segons fonts de la investigació, el crim va ocórrer cap a les 22 hores d'aquest dilluns en un aparcament del barri de l'Albufereta, a la costa nord de la ciutat alacantina, on la dona suposadament va agarrar el seu marit mentre un altre home li va assestar colps amb un tornavís, segons fons de la investigació. A més, l'altre detingut treballava com a cuidador d'ella.

La víctima mortal, un espanyol de 69 anys que va presentar nombroses ferides al coll i al pit, s'havia casat feia només 15 dies amb la dona i pràcticament va morir en l'acte.

Els fets van ser observats des de l'alt d'un penya-segat proper per una agent del Cos Nacional de Policia que estava fora de servei, qui va facilitar els arrestos en donar la veu d'alarma, al mateix temps que va cridar els agressors perquè pararen, però sense èxit.

Quan aquesta policia de paisà va arribar al lloc va forcejar amb un dels agressors i va evitar que continuara l'apunyalament i als pocs instants es van personar agents de la brigada provincial de seguretat ciutadana de la Policia Nacional, que van aconseguir detindre els dos suposats autors del crim.

Segons un comunicat del Cos Nacional de Policia, la víctima es trobava estesa a terra entre dos vehicles sense signes de vida i amb diverses ferides al coll i al pit, de les quals emanava abundant sang.

L'esposa de la víctima i presumpta homicida, que segons fonts consultades per EFE usava una cadira de rodes –encara que s'investiga si realment la utilitzava–, portava posats uns guants quan va ser capturada. Els dos arrestats es troben en aquestos moments als calabossos de la comissaria provincial de la Policia Nacional d'Alacant, mentre que la investigació segueix oberta.

next