Héctor Cabrera recupera la seua javelina cinc hores abans que s'acabe el termini per a lliurar-la a Berlín

L'aerolínia Lufthansa va extraviar l'instrument de competició així com la roba de l'atleta durant el vol a Alemanya, on se celebraran els campionats Europeus Paralímpics de Berlín
/ València
22 agost 2018 01:00h
Aquestos dies Cabrera ha hagut d\'emprar roba dels seus companys, així com entrenar-se amb una javelina "totalment diferent" a la seua.

L'atleta d'Oliva Héctor Cabrera ha recuperat aquest dimecres la seua javelina només cinc hores abans que es tanque el termini de presentació d'eines de llançament als campionats Europeus Paralímpics de Berlín. L'aerolínia Lufthansa va extraviar tant el seu instrument de competició com la seua roba fa tres dies, durant el vol a Alemanya. L'últim que sabia era que la javelina estava a Munic i que li l'enviarien a l'hotel si la recuperaven.

Segons han informat des de l'entorn de l'atleta, aquestos dies Cabrera ha hagut d'emprar roba dels seus companys i entrenar-se amb una javelina "totalment diferent" a la Nordic utilitzada l'últim any.

Aquest dijous Cabrera afrontarà la prova en què enguany ja ha aconseguit un rècord del món de manera oficiosa i on ja va obtindre una medalla d'or en 2016 a la recerca d'una nova per a la delegació espanyola. L'atleta afronta la seua participació en el campionat europeu després d'haver aconseguit un bronze en els mundials de Londres del passat any amb un llançament de 61,53 cm, un or en els mateixos campionats en 2014 i una plata en 2016.

next