Diumenge 30, presentació Trobada de la Vall d’Albaida i lliurament Premi Benicadell

El lliurament del Sambori serà a Otos el 6 d’abril mentre que la Trobada se celebrarà el 12 d’abril a Bèlgida
24 març 2014 01:00h
Programa d'actes Presentació Trobada Vall d'Albaida.

RedactaVeu / Beniatjar
 
El proper diumenge 30 de març, a les 12.30 h. tindrà lloc a Beniatjar l’acte de Presentació de la XXVIIa Trobada de la Vall d'Albaida d’Escoles en valencià que enguany se celebra a Bèlgida, Beniatjar i Otos. A més, l’acte de lliurament del Premi  Sambori tindrà lloc a Otos el diumenge 6 d'abril, “abans de la traca final de la Trobada que serà el dissabte 12 d'abril a Bèlgida”, segons la comissió organitzadora
 
Abans de la presentació, a les 10.30h, la comissió organitzadora de Beniatjar ha preparat per a tots aquells que vulguen conèixer un poc més d’aquesta localitat una ruta pel poble. Després d’aquest acte, tindrà lloc la presentació i a continuació una picadeta de plantat i el lliurament del XIX Premi Benicadell, al Bar de Beniatjar.
 
La Coordinadora vol reconèixer amb aquest guardó la tasca de promoció, ús i defensa de la nostra llengua i cultura, que les diferents associacions i/o col·lectius de la comarca venen realitzant als respectius àmbits d’actuació.
 
La reserva es farà per rigorós ordre de comanda, per això us recomanem que no espereu a última hora si no voleu quedar-vos sense plaça. Per fer les reserves de la picadeta cal posar-se en contacte amb la Coordinadora per correu a covalba@fev.org  o per telèfon al 675 65 55 68.
 
Els organitzadors recorden la conveniència de fer una relació nominal de les comandes i comunicar el nombre de places abans del dimecres dia 26 de març. Els diners es poden donar en mà o fer un ingrés al c/c de la Coordinadora i portar el corresponent justificant. El núm. de C/C és: 2045 6102 37 3060078490. El preu: 13 € i 5€ menú infantil
 
La comissió organitzadora, per tal de garantir una millor representació, ha demanat l’esforç d’acudir al menys un parell de persones de cada poble o comunitat educativa de la Vall d'Albaida.


next