Diari La Veu del País Valencià
Vila-Real tanca amb èxit la I Setmana i Festa de l’Esport
RedactaVeu / Vila-real

Activitats gratuïtes i a l’aire lliure com sessions de ‘Kangoo Power’, exercici de salts amb botes especials, el cicle-ritme que van comptar amb un gran nombre de participants i la presentació a la Casa dels Mundina del llibre Cuina ecològica’, de Núria Renau van tancar diumenge una setmana d’activitats incloses en la I Setmana i Festa de l’Esport de Vila-real.

Més d’una vintena de clubs i establiments esportius de Vila-real participaren en la I Setmana i Festa de l’Esport de Vila-real, un dels eixos sobre els quals s’assenta el projecte de Vila-real com a ciutat de l’esport i la salut”.

La I Setmana de l’Esport s’ha organitzat en col·laboració amb els clubs locals, als quals la regidora ha agraït la seua participació.

En concret, en la iniciativa col·laboraren els clubs Maykun, Associació Esportiva, Cultural i Arts Marcials, Vila-real Bàsquet Club, Judo Club Vila-real, Club Gimnàstica Vila-real, Club Natació Vila-real, Club Patí Ciutat de Vila-real i Club Patí El Madrigal, a més del Centre Excursionista, el col·legi Consolació amb la seua carrera solidària, l’Associació d’Esportistes Olímpics de Vila-real i el Club Waterpolo Castelló, que va col·laborar en la jornada de waterpolo escolar que es va celebrar dissabte, inclosa en el 3r Campionat Multiesport Escolar.

La Festa de l’Esport va prendre el relleu el diumenge amb activitats gratuïtes a la plaça Major, organitzades pel Servei Municipal d’Esports. Esport a l’aire lliure, una sessió de Kangoo Power (exercici de salts amb botes especials), cicle-ritme i estiraments.

“Volem obrir l’esport a la ciutadania i quina millor manera per a fer-ho que de la mà dels nostres clubs i amb una jornada d’activitats al centre neuràlgic de la ciutat, en la qual fins i tot estem plantejant la possibilitat de premiar d’alguna manera aquells veïns i veïnes que completen les quatre activitats programades”, va detallar Gómez.

La programació del diumenge es va completar amb la presentació del llibre Cuina ecològica i un taller de cuina ecològica a la Casa dels Mundina, un taller de natació en aigües obertes impartit en la piscina coberta pels olímpics Yurema Requena i Kiko Hervás i una patinada del Club Patí El Madrigal des de la plaça de la Panderola fins al Termet de la Mare de Déu de Gràcia.

A més de totes aquestes activitats, la plaça Major va acollir també el diumenge una fira de l’esport amb cinc estands d’establiments relacionats amb la pràctica esportiva que oferiran informació sobre els seus productes durant tot el matí.

La regidora d’Esports i Salut ha volgut agrair a tota la població la seua participació en aquesta festa de l’esport local.

Comparteix

Icona de pantalla completa