Un home recupera la cartera que va perdre amb 763 euros a Cullera

Una veïna d'Albalat de la Ribera va trobar la billetera i la va lliurar a la Policia Local
/ València
23 agost 2018 01:00h
El veí d\'Àvila va recuperar la billetera en donar detalls a la policia de com era la cartera.

Una veïna d'Albalat de la Ribera (la Ribera Baixa) va trobar i va lliurar a la Policia Local de Cullera dilluns passat una cartera amb 763,10 euros i alguns tiquets de compra però sense cap documentació. L'amo de la billetera, un turista avilés, va poder recuperar-la després de posar-se en contacte amb els agents i descriure l'objecte perdut, segons ha informat el consistori en un comunicat.

Els fets van succeir dilluns passat quan el turista acabava d'arribar de vacances a Cullera i va perdre la cartera al Passeig Marítim amb part dels diners estalviats durant tot l'any per a passar uns dies de vacances amb la família, segons el consistori. La veïna d'Albalat de la Ribera que la va trobar la va lliurar als agents perquè intentaren localitzar el seu amo, ja que no contenia documentació.

Des de la Policia Local van activar una campanya en la seua pàgina de Facebook per a recordar l'existència d'un servei d'objectes perduts amb l'esperança que l'amo o propietària la vera i decidira preguntar-los. El factor determinant va ser la mare del propietari, David Encinar, veí d'Àvila, ja que va ser ella qui li va insistir perquè acudira a la Policia Local per a provar sort, segons el consistori. El turista va telefonar i va explicar el que li havia succeït, va donar detalls sobre l'objecte perdut i va comprovar que la cartera que reclamava es trobava en dependències policials amb tots els diners dins.

"Sens dubte, la bona acció d'aquesta ciutadana ha sigut determinant perquè es recuperara la cartera i tots els diners", ha explicat Figueres, qui ha agraït la seua col·laboració a la veïna d'Albalat de la Ribera. El propietari s'ha mostrat "molt satisfet" perquè, segons ha dit, "pensava que ja no es podia confiar en l'ésser humà però això demostra que encara queden persones bones".

"És la segona vegada que venim a Cullera. Ens agrada molt, sobretot per la platja ca, que és ideal per a estar amb la família i el gos. Quan vaig arribar a l'apartament em vaig adonar que havia perdut la cartera i em vaig portar un bon disgust. Vaig pensar en les vacances tan bones que tindria qui se la trobara, però per sort ha sigut una bona persona. Quina alegria quan vaig cridar i em va dir l'agent que la tenien en la Policia!", relata el turista avilés.

next