Les tempestes deixen més de 1.800 llamps a les comarques de l'interior

Emergències realitzarà vols preventius aquest divendres per a vigilar les possibles conseqüències de les descàrregues
/ Alacant
24 agost 2018 01:00h
L\'activitat més destacable es va presentar a la demarcació de València, on es van registrar quasi 1.200 llamps. Imatge d\'arxiu.

Les tempestes d'aquest dijous van deixar més de 1.800 llamps repartits per les comarques de l'interior de tot el territori, segons informa al seu compte de Twitter l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

L'activitat més destacable es va presentar a la demarcació de València, on es van registrar quasi 1.200 llamps dels més de 1.800 que van impactar dins del territori valencià. A la d'Alacant, la majoria dels llamps es van registrar en zones de muntanya i a altiplà del nord de la demarcació, mentre que a la de Castelló va haver-hi més activitat a l'interior sud, encara que les primeres tempestes del dia, que també van deixar molts llamps, es van produir a la zona del Penyagolosa.

Com a conseqüència d'aquestes tempestes, aquest divendres es realitzaran vols de vigilància de forma preventiva: de 12.00h a 13.00h a l'interior de la demarcació de València, de 13.00h a 14.00h a l'interior de la d'Alacant, i de 12.00h a 13.00h a l'interior de la de Castelló, segons informa el Centre de Coordinació d'Emergència al seu compte de Twitter.

next