Diari La Veu del País Valencià
El servei especial d’autobusos cap a les platges de València es mantindrà fins al 2 de setembre

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha incrementat durant l’estiu el servei que connecta amb les platges de la ciutat per tal d’acostar la ciutadania a la mar.

Fins al 2 de setembre, les línies 18 i 95 donen servei a les diferents zones de platja i arriben fins al passeig marítim diàriament. A més, la línia especial 25 permet que el veïnat es trasllade fins a la platja del Saler i també fa parada al Perellonet i al Palmar. Així mateix, les línies 92 i 98 també arriben diàriament al passeig marítim de la ciutat fins al 2 de setembre. La posada en marxa d’aquestos dos itineraris va ser el 16 de juny, mentre que la millora de les línies 18 i 95 per a arribar també al passeig està disponible des del 3 de juliol.

A més del reforç d’estiu, l’EMT continua amb les seues línies regulars que enllacen el centre i els barris de la ciutat amb els Poblats Marítims. En eixe sentit, les línies diürnes per a acostar-se al Cabanyal-Canyamelar i a la Malva-rosa són la 18, 19, 31, 32, 92, 93, 98, 95 i 99, mentre que les nocturnes són la N1 i la N9. D’altra banda, si es vol visitar Pinedo, les línies que cal utilitzar són les diürnes 14, 15 i 25. També es pot gaudir de la Patacona gràcies a la línia diürna 31.

Des del centre fins al Palmar

La línia 25 dóna servei a la platja del Saler en els viatges d’anada i tornada des del Palmar. Aquesta línia, que es va posar en marxa l’1 de juny, estarà també en circulació fins al 2 de setembre. El recorregut dels autobusos d’aquesta línia arranca al centre de la ciutat, a l’avinguda de Navarro Reverter, i passa pel Palau de la Música, el parc infantil Gulliver i la Ciutat de les Arts i les Ciències. Arriba a Pinedo, al Saler, a l’Embarcador de l’Albufera i al Centre d’Interpretació del Racó de l’Olla per a desembocar finalment al Perellonet i al Palmar.

Tota la informació sobre les línies, les connexions, els itineraris i els horaris es pot consultar en el portal web oficial de l’EMT, així com en l’aplicació de l’EMT i en la de l’Ajuntament de València.

Comparteix

Icona de pantalla completa