Diari La Veu del País Valencià
Una menor resulta ferida en caure per un celobert quan fugia de la seua parella en Benissanó

Una menor ha resultat ferida lleu en caure pel celobert d’un edifici de la localitat de Benissanó (el Camp de Túria) quan fugia de la seua parella, que va ser detinguda hores després, segons fonts de la Guàrdia Civil.

Els fets van ocórrer al voltant de les 11 hores d’aquest diumenge quan l’ara detingut, un home de 29 anys de nacionalitat romanesa, es va presentar a casa de la víctima, una menor de la mateixa nacionalitat, i va protagonitzar una forta discussió amb ella.

La jove va tractar de fugir de la seua parella baixant pel celobert de l’edifici, però va relliscar i va caure a terra, on va patir lesions lleus en un peu. L’home va fugir del lloc, encara que va ser detingut cap a les set de la vesprada per la Guàrdia Civil acusat d’un delicte de maltractament en l’àmbit familiar. Les mateixes fonts han explicat que la parella ja havia protagonitzat episodis de discussions en altres ocasions.

El detingut, que ha passat la nit en el calabós, es va negar a declarar davant els agents i ha passat a disposició judicial aquest dilluns. L’home ha quedat en llibertat amb càrrecs i amb una ordre d’allunyament de la menor. A més, s’ha dictat també una ordre d’allunyament respecte a la mare de la jove.

Comparteix

Icona de pantalla completa