Diari La Veu del País Valencià
Les ciutats de Castelló i València, en alerta per pluges i tempestes de fins a 20 litres per metre quadrat

Deu demarcacions de quatre autonomies, entre elles Castelló i València, es troben aquest dimecres sota avís taronja o groc per risc de pluges i tempestes que poden arribar a 20 litres per metre quadrat, informa l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). Així, Castelló i València estan en avís groc per pluges i tempestes de fins a 20 litres per metre quadrat als dos nuclis urbans.

A Catalunya, les demarcacions de Barcelona i Girona estan en avís taronja per pluges i tempestes amb acumulacions de fins a 40 litres per metre quadrat, mentre que Lleida i Tarragona estan en avís groc, amb acumulacions d’entre 15 i 30 litres per metre quadrat. A Aragó és Terol l’única demarcació que té avís groc per pluges i tempestes que podran arribar a acumular fins a 15 litres per metre quadrat en alguns punts, sobretot a partir del migdia. A Castella-la Manxa, Albacete, Conca i Guadalajara estan en avís groc per tempestes.

L’Aemet informa que sota l’alerta taronja existeix un risc meteorològic important per fenòmens meteorològics no habituals amb cert grau de perill per a les activitats usuals, mentre que amb alerta groga no existeix risc meteorològic per a la població en general, encara que sí per a alguna activitat concreta.

Comparteix

Icona de pantalla completa