Almansa acull en 2019 el congrés del 775é aniversari de la frontera dels Regnes de València i Múrcia

Centenars d'investigadors i estudiosos medievalistes es reuniran en aquest esdeveniment que recorda la signatura del Tractat d'Almisrà en 1244
30 agost 2018 01:00h
El Congrés Nacional del 775 aniversari de la frontera entre els Regnes de València i Múrcia se celebrarà a Almansa en febrer de 2019.

Almansa acollirà els dies 8 i 9 de febrer de 2019 el Congrés Nacional del 775é aniversari de la frontera entre els Regnes de València i Múrcia, un esdeveniment històric conegut com el Tractat d'Almisrà.

Aquest congrés reunirà a Almansa centenars d'investigadors i estudiosos de l'Espanya medieval. L'esdeveniment ha sigut presentat en l'espai de la Fira d'Almansa 'Atrévete a sentir'.

Per a l'alcalde del municipi, Francisco Núñez, es tracta d'una oportunitat "importantíssima", ja que per a la ciutat suposarà aprofundir en la política iniciada en 2017 d'"una Almansa plena cada cap de setmana", amb un esdeveniment "de màxima difusió nacional que atraurà fins a Almansa historiadors, estudiosos i investigadors d'Universitats de tot Espanya".

Segons ha informat l'Ajuntament en una nota de premsa, l'alcalde ha estat acompanyat de l'Associació Torregrande i dels responsables d'organització del congrés.

next