Diari La Veu del País Valencià
Paterna reestructura el seu equip de govern en cinc grans regidories després de l’eixida de Compromís

L’alcalde de Paterna (l’Horta Oest), Juan Antonio Sagredo (PSPV), ha reorganitzat aquest mateix divendres l’equip de govern en cinc grans regidories i ha nomenat tinents d’alcalde els cinc edils socialistes: Núria Campos, Eva Pérez, Julio Fernández, Paqui Periche i José Manuel Mora, que passen a integrar en la seua totalitat la Junta de Govern Local.

La decisió s’ha adoptat després de l’eixida de l’equip de govern de Compromís arran de la signatura per part de Sagredo del decret d’inici de la modificació del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) per a la instal·lació del “renovat” Port Mediterrani per part de la promotora Intu Mediterrani.

D’aquesta forma, el govern de Paterna es reorganitza “de manera pràcticament similar a la composició inicial que va mantindre durant el primer any i mig de legislatura”, quan encara Compromís no formava part del govern local.

Sagredo, a més de la Presidència-Alcaldia del consistori que ostenta, manté Indústria; Empresa i Universitat; Comunicació, i passa a assumir de nou Hisenda i Arxiu.

Per la seua banda, Núria Campos s’encarregarà de l’Àrea denominada Seguretat, Infraestructures i Medi Ambient, amb competències en Policia Local, Mobilitat, serveis municipals i custòdia d’animals domèstics.

Sagredo ha reasignat a Eva Pérez la gestió de l’Àrea de Sostenibilitat i Atenció a la Ciutadania, des de la qual recupera Urbanisme i Comerç i manté Contractació i Tecnologies de la Informació.

El tinent d’alcalde Julio Fernández assumeix l’Àrea de Protecció a les Persones i Participació Ciutadana, des de la qual manté Sanitat; Ocupació i Majors, i recupera Serveis Socials, Agricultura i Participació Ciutadana.

Per la seua banda, Paqui Periche serà l’encarregada de dirigir l’Àrea de Tradicions, Cultura i Foc, des de la qual coordinarà tot el relacionat amb Cultura, Biblioteques, Festes, Turisme, Teatre i Museus, de manera que recupera Igualtat, Transparència i Promoció Lingüística.

Finalment, José Manuel Mora liderarà l’àrea d’Educació, Joventut i Esports, i reprén Padró; Estadística i Processos Electorals, i Personal.

Comparteix

Icona de pantalla completa