Diari La Veu del País Valencià
Prop del 20% de la ciutadania valenciana marxa de vacances en setembre

Prop del 20% de la ciutadania valenciana preveu gaudir de les seues vacances en setembre, la qual cosa converteix el País Valencià en l’autonomia amb major nombre de persones que tria aquest mes per a descansar, cinc punts per damunt de Madrid, Andalusia, Catalunya i Castella i Lleó.

En el conjunt de l’Estat, el percentatge de treballadors que opta pel nové mes de l’any per a gaudir de les seues vacances és del 15%, d’acord amb un estudi elaborat per l’Observatori Nacional del Turisme Emissor (ObservaTUR).

Aquest observatori assenyala que la ciutadania valenciana és la que, de mitjana, ha previst un menor pressupost per a les seues vacances, atés que un de cada quatre destinarà menys de 500 euros per persona, xifra menor que la mitjana estatal de despesa, que se situa per a aquestes vacances en 719 euros.

Pel que fa al mitjà de transport, el cotxe particular serà el preferit per la majoria dels espanyols, igual que en els mesos de juliol i agost, seguit de l’avió, el tren i l’autobús.

Per a organitzar les seues vacances, els espanyols han contractat els seus viatges a través d’Internet de forma majoritària, enfront de tan sols una mínima representació que no ha reservat res abans.

Comparteix

Icona de pantalla completa