De la Rambleta al Palau: la celebració del Deleste 2018 canvia d'ubicació per a ampliar el seu aforament

Sota el lema 'JustForOneday', l'organització ha augmentat el pressupost per a un presentar un cartell "potent" que es revelarà a mitjans de setembre
1 setembre 2018 01:00h
Imatge d\'arxiu del Palau de la Música de València.

El Palau de la Música de València acollirà el dissabte 17 de novembre la nova edició del Deleste, que canvia d'ubicació i amplia el seu aforament a 1.500 persones, segons ha avançat l'auditori en un comunicat.

El festival tardorenc ha triat aquest emplaçament en lloc de la Rambleta perquè s'adequa "perfectament" al seu concepte: "La meravellosa acústica, la seua cèntrica i preciosa localització annexa als Jardins del Túria i la possibilitat d'ampliar l'aforament han influït molt en la decisió d'escollir el nou recinte".

Per tant, els responsables de l'esdeveniment estan convençuts que els "espera l'edició més especial i potent viscuda fins ara", ha assegurat Quique Medina, un dels organitzadors.

Com a presidenta del Palau, Glòria Tello ha celebrat que l'auditori està d'enhorabona "després de l'èxit dels recents concerts d'importants grups i artistes independents, com ara Lambchop, Nacho Vegas, Gener o Tardor".

En novembre, el Palau de la Música "fa un pas més enllà acollint la propera edició d'un dels festivals de música independent més importants i de més qualitat". "El Deleste 2018 desplegarà tota la seua màgia en aquest nou 'palau obert' de totes i tots", ha manifestat la també regidora de Cultura i Patrimoni. 

Més pressupost per a un cartell "molt potent"

A més del nou emplaçament, l'organització del Deleste ha augmentat el pressupost de contractació d'artistes per a obtindre un cartell "molt potent".

El Deleste 2018 es desenvoluparà al llarg d'una sola jornada (sota el lema '#JustForOneDay') en la qual "no faltaran la comoditat, el so cuidat i no superposar els grups". A més, igual que la passada temporada, tindrà una "espectacular" prèvia familiar i gratuïta al Centre del Carme de València.

El Sona el Deleste serà el dissabte 20 d'octubre i el cartell complet es revelarà a mitjan setembre. També les entrades eixiran a la venda a primers de setembre.

Com ja és costum en aquest festival, els primers compradors (els "especials del Deleste") obtindran algun premi sorpresa.

next