Diari La Veu del País Valencià
Puig i Estañ es reuneixen per a tractar de blindar el suport al Botànic fins a les eleccions

La primera crisi important del Botànic ha preocupat i molt al tercer soci que va fer possible aquesta coalició, Podem. El seu líder, Antonio Estañ, va demanar al PSPV i Compromís que aparcaren les seues diferències, que, al seu parer, estaven motivades per motius electorals.

Així, uns dies després de la bronca entre alguns membres socialistes i Compromís, Estañ es va postular com a mediador entre les dues parts i va demanar avançar la reunió de seguiment de l’Acord per a allunyar els conflictes externs i dotar-lo de solidesa.

La setmana passada Puig es va reconciliar amb Oltra en una reunió els detalls de la qual únicament els va oferir la vicepresidenta en una entrevista al programa ‘A Punt Directe’. Aquest dilluns el cap del Consell rep Estañ amb el mateix objectiu: revisar que tot està en ordre i fer l’esforç d’arribar als comicis amb la feina feta.

De fet, la possibilitat d’avançar les eleccions valencianes que barallaven els socialistes després de l’arribada de Sánchez a la Moncloa s’ha evaporat, tal com va assegurar la vicepresidenta. Segons Oltra, aquest assumpte no es va abordar en la reunió, atés que es dóna per fet que la legislatura s’ha d’esgotar perquè resten “moltes lleis per aprovar”.

Comparteix

Icona de pantalla completa