Diari La Veu del País Valencià
El PSPV organitza una trobada amb els seus representants de totes les cambres per a preparar el nou curs polític

El dimarts 4 de setembre els representants socialistes en totes les càmeres es reuneixen a Castelló per a coordinar i organitzar les accions del nou curs polític. “Estem davant l’últim any de la legislatura i hem d’analitzar i debatre sobre els projectes que ens queden per consolidar. És el moment d’afrontar el final d’una legislatura que ha estat pròdiga en resultats positius”, ha afirmat el síndic del PSPV a les Corts, Manolo Mata.

En un comunicat, Mata ha assegurat que la coordinació parlamentària “és fonamental” i la maquinària d’organització entre totes les càmeres “ha d’estar ja a ple rendiment”, atés que “hi ha dones i homes socialistes en totes les administracions”.

“El govern espanyol està sent determinant en l’aposta per les polítiques socials per a protegir més la gent. Però és que, a més, hi ha socialistes al Parlament Europeu, al Govern de la Generalitat, als ajuntaments i a les diputacions, i la coordinació entre totes i tots és clau per a enfortir el projecte”, ha insistit.

Així, dimarts que ve a Castelló diputats de les Corts, del Congrés i del Parlament Europeu posaran en comú les mesures que s’han engegat i les iniciatives per als propers mesos. “El que bé hem començat, ha d’acabar bé”, ha assenyalat el portaveu socialista.

Mata ha subratllat que queden per davant “mesos determinants fins a les properes eleccions autonòmiques, municipals i europees”, que se celebraran a la fi de maig, i “després de l’estiu, que és reparador”, han de “posar a punt la maquinària i intercanviar opinions, experiències i idees” en aquesta reunió parlamentària.

La trobada també servirà per a preparar el Debat de Política General, que arranca l’11 de setembre en el parlament valencià i que serà l’últim d’aquesta legislatura.

Comparteix

Icona de pantalla completa