Llibres de l'Encobert publica en castellà la primera preqüela de 'Joc de trons'

L'editorial posa a la venda la traducció en castellà quasi un any després de llançar l'edició en valencià
/ València
3 setembre 2018 01:00h
\'Canalles\' té 970 pàgines i està format per 21 relats de canalles i antiherois.

L'editorial valenciana Llibres de l'Encobert ha posat a la venda la traducció al castellà de l'antologia Rogues, editada per George R.R. Martin, que inclou una preqüela de Joc de Trons.

L'editorial, que va adquirir els drets en català i castellà de l'obra, ja va publicar en novembre de l'any passat l'antologia en valencià. D'aquesta manera es prioritzava així la publicació en llengua pròpia per davant del castellà. Ara, quasi un any després, també es publicarà el llibre en castellà.

Canalles, que és el nom del llibre, té 970 pàgines i està format per 21 relats de canalles i antiherois escrits per autors de la fantasia internacional com Patrick Rothfuss, Neil Gaiman, Joe Abercrombie o el mateix Martin, ha explicat l'editorial en un comunicat.

El llibre arreplega històries de prostitutes reconvertides en vidents, estafadores de déus, magues que després d'una borratxera es fiquen en problemes, traficants d'instruments musicals o gossos que pretenen estafar esclavistes de zombis plenes de girs sorprenents i molta picardia.

Els plats principals són un relat de Rothfuss ambientat en el món de 'Crònica de l'assassí de reis', una trepidant carrera d'Abercrombie pels carrers de Sipani; l'imaginari de 'Primera llei', la història de la resurrecció del Marqués de Carabàs en Neverwhere, i 'El príncep canalla', la preqüela de Joc de trons escrita per George R.R. Martin que més es retrotrau en el temps.

'El príncep canalla' narra la història dels Targaryen en les albors de la Dansa de dracs. Incest, intrigues, ambició i moltes pistes sobre la popular saga de 'Cançó de gel i foc'.

next