El jutjat de Gant decidirà el 17 de setembre sobre l'extradició de Valtònyc

Els advocats del raper són optimistes i reiteren que els tribunals belgues tenen "clar" que "no es tracta d'un delicte de terrorisme"
3 setembre 2018 01:00h
El raper durant l’atenció als mitjans després de comparèixer als jutjats de primera instància de Gant.

El jutjat de Gant anunciarà la decisió sobre l'extradició del raper Josep Miquel Arenas, àlies Valtònyc, el proper 17 de setembre, i els seus advocats són "optimistes". Així ho ha explicat el lletrat Simon Bekaert en sortir de la vista judicial a la qual ha acudit aquest dilluns al matí amb el seu client.

Segons Bekaert, la vista ha anat "bé" i són "optimistes" amb la resolució del jutge, ja que consideren que les condicions per a l'extradició no es donen. "Hem explicat que no hi ha una doble incriminació pels fets dels quals Espanya acusa Valtonyc, és a dir, que a Bèlgica no constitueixen delicte", ha assegurat l'advocat.

La defensa també ha argumentat, segons l'advocat Gonzalo Boye, que el de Valtònyc no és un cas de terrorisme. "Hi ha coses que han quedat clares i una és que no es tracta d'un delicte de terrorisme", ha insistit. L'advocat també ha considerat que la vista ha anat "molt bé" i ha assegurat que el dia 17 hi haurà una "molt bona resolució".

next