Diari La Veu del País Valencià
Detinguda una parella per anar-se’n d’un hotel d’Orpesa sense pagar més de 630 euros

La Guàrdia Civil ha detingut un home i una dona acusats d’anar-se’n d’un hotel d’Orpesa (la Plana Alta) on van estar diversos dies sense pagar els més de 630 euros que devien, segons ha informat l’institut armat en un comunicat.

L’actuació de la Guàrdia Civil es va iniciar arran de la denúncia presentada en la Caserna d’Orpesa per la persona encarregada de la gerència de l’hotel en què s’informava d’una estafa per part d’un home i una dona que, acompanyats d’una menor de 7 o 8 anys, s’havien allotjat al seu establiment i, després de romandre diversos dies en aquest, se’n van anar sense abonar la factura de l’estada per import de més de 630 euros.

Els guàrdies civils van iniciar una investigació que va donar com a resultat la localització de tots dos en un altre hotel de la mateixa població. Així, es va detindre un home i una dona, de 31 i 26 anys respectivament, com a suposats autors d’un delicte d’estafa. A l’home li consten nombrosos antecedents per delictes de característiques similars.

Les diligències instruïdes han sigut remeses al jutjat d’instrucció número 1 de Castelló en funcions de guàrdia.

Comparteix

Icona de pantalla completa