Diari La Veu del País Valencià
Els bombers forestals mantenen les mobilitzacions però ajornen la vaga indefinida al 14 de setembre

Els bombers forestals han decidit ajornar la vaga indefinida per al 14 de setembre en lloc de per al 7 de setembre, tal com havien anunciat. No obstant això, el col·lectiu continuaran amb les mobilitzacions que tenen previstes com ara la concentració convocada per a aquest dijous i una posterior manifestació fins a la seu de la Delegació del govern espanyol amb l’objectiu que la seua situació siga “coneguda i visible”.

Al voltant de les 10.00 hores d’aquest dijous, el col·lectiu ha donat començament a una manifestació iniciada amb una concentració d’una hora davant la seu de Tragsa al carrer Cronista Carreres. A partir de les 11.00, ha arrancat una marxa reivindicativa fins al carrer de Colom, lloc on es troba la Delegació del govern espanyol.

La següent protesta tindrà lloc el 14 de setembre de 10.00 a 14.00 hores i consistirà en una concentració enfront de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, segons CGT. L’última de les concentracions comunicades es desenvoluparà el 19 de setembre, també de 10.00 a 14.00 hores.

Comparteix

Icona de pantalla completa