À Punt emet una programació especial amb motiu de les Festes de la Mare de Déu de la Salut d'Algemesí

La Processoneta del Matí es podrà seguir aquest dissabte en directe per la televisió i la web amb les periodistes Sílvia Aucejo i Rosa Romero i el director del Museu de la Festa d'Algemesí, Julio Blasco
/ València
7 setembre 2018 01:00h
Les festes de la Mare de Déu de la Salut d\'Algemesí van ser declarades per la Unesco Patrimoni Immaterial de la Humanitat en 2011.

À Punt, l'espai públic de comunicació valencià, emet una programació especial amb motiu de les Festes de la Mare de Déu de la Salut d'Algemesí.

Aquest divendres, el magazín matinal Al ras s'emet en directe des del Museu de la Festa d'Algemesí. Des de les 10.00h fins a les 13.00h, el programa s'endinsarà en el context històric de la festa i les persones que en formen part amb els diferents balls i les muixerangues. A més, coincidint amb la celebració de les festes, Algemesí acull l'assemblea general de patrimonis culturals de la humanitat i es donaran a conéixer les novetats en el magazín. L'espai radiofònic d'À Punt també comptarà amb l'actuació musical de Nius de Nit.

A més, aquest dissabte a partir de les 11.00h, la televisió i la web d'À Punt retransmetran en directe la Processoneta del Matí des dels carrers d'Algemesí. La retransmissió anirà a càrrec de les periodistes d'À Punt Sílvia Aucejo i Rosa Romero i comptarà amb els comentaris del director del Museu de la Festa d'Algemesí, Julio Blasco. En la Processoneta del Matí participaran més d'un miler de dansadors que acompanyen la patrona de la ciutat des de la capella de la Troballa fins a la basílica de Sant Jaume.

Les festes de la Mare de Déu de la Salut d'Algemesí tenen el seu origen en el segle XIII i van ser declarades per la Unesco Patrimoni Immaterial de la Humanitat en 2011.

next